Sej-ruller i staniol m/ hvidløgssmør, dild & karotter

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Sommer
Visninger
1083
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Sej-ruller i staniol m/ hvidløgssmør, dild & karotter

Lækre fiskeruller af sej el. torsk, både egnet til grillen eller i ovnen. Sej-ruller: Rul rensede sej-fileter med frisk dild, og krydder med salt og peber fra kværn. Form store staniol pakker, og læg 3-4 fisk i hver. Kom et par klatter hvidløgssmør og citronskiver og dild ovenpå. Tilberedes ca. 30-35 minutter på grillen. Tjek de er færdige. Kom kogte nye kartofler i et fad sammen med små nye gulerødder. Mas kartoflerne til tæske-kartofler, og kom rigeligt olivenolie over, og krydr med salt og peber. Grill i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Eller tilbered dem på grillen i en staniolbakke. Citron-smørsovs: Smelt smør og tilsæt citronsaft, rigeligt hakket dild og lidt salt og peber, som tilbehør. Hvis det skal være mere fedtfattig, bruges udelukkende saften fra fiskepakkerne. Server retten med flutes. Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?