Selleripostej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
60 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Frokost
Visninger
4934
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 kg
Selleri, rod
2 stk
Løg eller zittauerløg
250 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
2 1/2 dl
Vand
2 dl
Rasp
6 stk
Æg
2 stk
Bouillon, grønsags
2 ml
Soja sauce
Selleripostej

Både Selleri og løg skal reves på det grove rivejern. Tilsæt derefter vand, krydderierne, knust hvidløg og margarine.  Bring det i kog og lad det simre 1 time. Afkøl farsen. Tilsæt ægene og rasp og rør det grundigt.
Bageform  skal fedtes med smør og dryse med rasp.
Sellerimasse hældes i bageformen og bages i 1,5 t. i 180 st. C. (varmluft)
Smager dejligt!


3 comments

  1. Anonym sagde på februar 28, 2013

    Hej jeg vil til at lave en

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på november 16, 2014

    Kunne vi ikke få at vide hvor

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på november 18, 2014

    Hej,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?