- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Frokost
- Visninger
- 4934
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 24, 2012
- 1 kg
- Selleri, rod
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 250 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 1/2 dl
- Vand
- 2 dl
- Rasp
- 6 stk
- Æg
- 2 stk
- Bouillon, grønsags
- 2 ml
- Soja sauce
Både Selleri og løg skal reves på det grove rivejern. Tilsæt derefter vand, krydderierne, knust hvidløg og margarine. Bring det i kog og lad det simre 1 time. Afkøl farsen. Tilsæt ægene og rasp og rør det grundigt.
Bageform skal fedtes med smør og dryse med rasp.
Sellerimasse hældes i bageformen og bages i 1,5 t. i 180 st. C. (varmluft)
Smager dejligt!
Hej jeg vil til at lave en
Kunne vi ikke få at vide hvor
Hej,