- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 5228
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 7, 2009
- 1 knsp.
- Cayennepeber
- 15 dl
- Grønsagsfond
- 1/2 kg
- Selleri, rod
- 25 g
- Smør, saltet
- 4 stk
- Æble / æbler
- 2 tsk.
- Paprika
Jeg fik denne dejlige suppe hos en veninde. Prøv den.
Du skal starte med at lave en grønsagsfond, se opskriften “Grønsagsfond”.
Til suppen skal du smelte smørret i en gryde. Skræl knoldsellerien og skær den i små stykker. Det samme gør du med æblerne. Et af æblerne gemmes til pynt, men ellers sauteres æbler og selleri i fem minutter ved middelvarme. Hæld fonden i sammen med cayennepeberet og kog det hele op. Ved svag varme skal det nu koge i en halv time til æbler og selleri er kogt igennem. Blend suppen igennem med en stavblender og smag til med salt og peber. Hæld suppen i portionsskåle og pynt med små æblestykker og lidt paprika.
Rigtig god fornøjelsen med den!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.