Sellerisuppe med æble

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Forret
Visninger
5228
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 knsp.
Cayennepeber
15 dl
Grønsagsfond
1/2 kg
Selleri, rod
25 g
Smør, saltet
4 stk
Æble / æbler
2 tsk.
Paprika

Jeg fik denne dejlige suppe hos en veninde. Prøv den.
Du skal starte med at lave en grønsagsfond, se opskriften “Grønsagsfond”.
Til suppen skal du smelte smørret i en gryde. Skræl knoldsellerien og skær den i små stykker. Det samme gør du med æblerne. Et af æblerne gemmes til pynt, men ellers sauteres æbler og selleri i fem minutter ved middelvarme. Hæld fonden i sammen med cayennepeberet og kog det hele op. Ved svag varme skal det nu koge i en halv time til æbler og selleri er kogt igennem. Blend suppen igennem med en stavblender og smag til med salt og peber. Hæld suppen i portionsskåle og pynt med små æblestykker og lidt paprika.
Rigtig god fornøjelsen med den!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?