- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 130 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4233
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 23, 2011
- 1 stk
- Bouillonterning
- 600 g
- Flanksteak
- 3 stk
- Gulerod/gulerødder
- 8 stk
- Kartofler
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 dl
- Vand
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
Simremad er nok noget af det nemmeste at lave og kan varieres på et utal af måder. Den kræver ikke de store armbevægelser i en travl hverdag.
Skræl gulerødder og kartofler. Skær dem i mundrette stykker.
Skræl løgene og skær dem i halve skiver.
Brug evt. en flanksteak der er marineret med paprika og koriander, eller mariner den selv, med de krydderier du syntes bedst om.
Skær kødet i tern (1 x 1 cm)
Læg kødet i bunden af en gryde.
Ovenpå lægges først gulerødder, dernæst kartofler og til slut løg.
Kværn peber over.
Tilsæt bouillon (Brug evt. Knorrs “Fond du chef”) og vand.
Lad retten simre i 1½-2 timer.Tips: Hvis kartoflerne ikke vil koge ud og jævne retten, kan de hjælpes på vej, ved at mose dem let mellem to grydeskeer.
Server retten med lækkert brød.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.