- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Påske - Visninger
- 10759
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 8, 2011
- 30 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 1/2 stk
- Bouillon, fisk
- 600 g
- Kartofler
- 2 dl
- Sødmælk
- 2 dl
- Vand
- 6 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 3 tsk.
- Sennep
En lækker ret med et utiltalende navn. Serveres hovedsalig påskelørdag.
Kog kartoflerne i ca. 12 minutter og lad dem stå i vandet i 10 minutter
Lav imens den opbagte sovs, ved at røre mel ud i smeltet margarine.
Tilsæt fiskebouillonterning som er opløst i vandet
Rør det hele godt sammen og tilsæt mælken lidt af gangen, til den får den ønskede konsistens
Lad sovsen simre i 5 minutter under omrøring
Kog æggene i 7 minutter så de bliver let smilende.
Pil skallen af og skær dem i halve
Sluk for sovsen og tilsæt stærk sennep i ønskede mængde… smag til med salt og peber
Server retten med et drys kapersVariation:
Server retten med rugbrød og rødbeder
Eller… på ristet franskbrød med et drys af sprødstegt bacontern
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.