- Forberedelsestid
- 60 minutter
- Tilberedningstid
- 100 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 25467
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 17, 2010
- 6 tbsp.
- Sennep
- 6 tbsp.
- Brun farin
- 2 1/2 kg
- Skinke, røget, kogt
- 4 tbsp.
- Honning, Akacie
- 400 g
- Gulerod/gulerødder
- 300 g
- pastinakker
- 4 stk
- Rødbeder
- 4 tbsp.
- Honning, Akacie
- 2 stk
- rødløg
- 1 dl
- Olivenolie
- 4 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Salt, groft
- 1/4 stk
- Selleri, rod
- 2 stk
- Porre
- 1 kg
- Kartofler
Del 1
Hvis der et net om skinken trækkes det af.
Den øverste del af skinken smøres ind i sennep. Efterfølgende kommes farin og honning på.
Det ildfaste fad med skinken sættes ind i ovnen i ca. 40 min. ved samme temperatur som rodfrugterne – ca 200 grader. (Da skinken er kogt og røget kan den spises kold Skinken skal kun varmes!)
Del 2
Rodfrugterne skrælles og skæres i mindre stykker – se eventuelt billederne.
Det hele blandes og fordeles i en bradepande.
Olivenolie hældes over. Salt, peber og honning kommes på og det hele blandes (det er nok lettest at bruge fingerne)
Bradepanden sættes i oven – ca. 200 grader i 60 – 70 min. Afhængig af størrelserne på rodfrugterne
Serveringstips: Lidt smelte smør med persille.
Opskrift udarbejdet i samarbejde med Winebox
God vin – til dine måltider
Lækker opskrift… og med et
Mange tak! mvh lars
Hej Lars, en rigtig dejlig
Hej!
Hej Guri