Skinke med rodfrugter i ovn

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
70 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
8 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7438
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
750 g
Blandede rodfrugter, fx pastinakker, gulerødder og selleri
Skinke med rodfrugter i ovn

Det er let, hurtigt og velsmagende – og opvasken er meget beskeden.
Fjern nettet fra skinken og placere skinken midt på bagepladen (hvis man lægger et stykke bagepapir i bunden af bagepladen, bliver opvasken lettere) og smør det øverste af skinken med sennep og drys derefter farinen over.
Skral de forskellige rodfrugter og løgene. Skær dem i passende størrelser – der er sammenhæng mellem størrelse og den tid det skal have i ovnen.
Fordel rodfrugterne rundt om skinken. Hæld olivenolien over rodfrugterne og krydr med salt, peber og timian. Der kan bruges mange andre krydderier afhængig af temperament.
Sæt det i en varm ovn – ca. 190 grader – i 45-50 min.
Vend rodfrugterne undervejs.
Tips: Hvis der benyttes nok olivenolie er det sovsen. Alternativ: Smelt lidt smør og kom lidt frisk persille i.


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?