- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 70 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7438
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 3, 2011
Det er let, hurtigt og velsmagende – og opvasken er meget beskeden.
Fjern nettet fra skinken og placere skinken midt på bagepladen (hvis man lægger et stykke bagepapir i bunden af bagepladen, bliver opvasken lettere) og smør det øverste af skinken med sennep og drys derefter farinen over.
Skral de forskellige rodfrugter og løgene. Skær dem i passende størrelser – der er sammenhæng mellem størrelse og den tid det skal have i ovnen.
Fordel rodfrugterne rundt om skinken. Hæld olivenolien over rodfrugterne og krydr med salt, peber og timian. Der kan bruges mange andre krydderier afhængig af temperament.
Sæt det i en varm ovn – ca. 190 grader – i 45-50 min.
Vend rodfrugterne undervejs.
Tips: Hvis der benyttes nok olivenolie er det sovsen. Alternativ: Smelt lidt smør og kom lidt frisk persille i.