- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5500
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 24, 2011
Skinkemignon er et lækkert stykke fedtfattigt kød, som ikke svinder meget ved tilberedning.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Fjer evt. sener og fedt fra skinkemignonen.
Flæk den halvt igennem på den lange led.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber på begge sider.
Smør et godt lag pikantost på indersiden. (Den grønne pikantost er min fortrukne)
Buk skinkemignonen sammen igen og læg i en smurt folieform.
Sæt i ovnen i ca. 40 minutter alt afhængig af ovn… eller brug et stegetermometer. Ved en centrumtemperatur på 65 grader er kødet rosa.Serveringsforslag:
· Serveres med kartoffelbåde eller kogte kartofler og en let krydret sovs.
· Tzatziki. Se min opskrift: https:/tzatziki-4010/
· Evt. en god tomatsalat. Se min opskrift: https:/tomatsalat-m-mozzarella-4491/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.