- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3919
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 15, 2011
Normalt ville man lave denne ret med kalvekød og kalde den wienerschnitzler, men jeg syntes nu også, den er gangbar med svinekød.
Pisk æggene godt sammen.
Bland salt og peber godt sammen med raspen.
Vend schnitzlerne først i æg og derefter i rasp. Lad dem hvile i 10 minutter, det får ligesom paneringen til at sætte sig.
Steg schnitzlerne i forholdsvis meget margarine på en pande i ca. 3 minutter på hver side, så de får en sprød og brun overflade. Lad hvile på en tallerken under stanniol i ca. 10 minutter.
Pynt schnitzlerne med en citronskive, 1 spsk. kapers, 1 spsk. revet peberrod og 1-2 benfrie sild.Serveringsforslag:
· Den gængse er brasede kartofler, ærter og smørsovs.
· Råstegte kartofler er helt suveræne til.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.