- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 120 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2319
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 12, 2009
Kødet skæres i terninger.
Løgene pilles og hakkes.
Smørret varmes op i en gryde og kødet svitses uden at tage farve.
Løgene tilsættes og svitses klare.
Bland laurbærblade, peberkorn og vand i gryden og lad retten småkoge under låg en time.
Kartoflerne skrælles og skæres i terninger.
Kartoffelternene hældes i gryden. De skal være dækket af væde, ellers tilsæt mere væde.
Retten skal simre videre indtil kartoflerne begynder at koge ud.
Rør så rundt og smag til med salt og peber.
Retten serveres med hakket persille drysset på toppen.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.