Skovbærtærte m/ surmælks-mørdej

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Sommer
Visninger
4828
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
Skovbær, dybfrost
3 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
2 stk
Æg
2 tbsp.
Hvedemel
2 tsk.
vanillesukker
1 dl
Flormelis
1 tbsp.
Sukker (melis)
100 g
Smør, saltet
1 knsp.
Salt, groft
3 dl
Hvedemel
1 tsk.
vanillesukker
4 tbsp.
Youghurt naturel
Skovbærtærte m/ surmælks-mørdej

En frisk dessert til grill-aftenen: Brug friske blandede bær, el. skovbær (frost).
Ælt en dej med de nævnte ingredienser, smuldr først smørret i melet, og tilsæt resten af ingredienserne, anvend evt. kærnemælk i stedet for youghurt. Saml dejen hurtigt og stil koldt i mindst en halv time.
Fyld: Rør fløde, med piskede æg og sukker og vanille, og pisk luftig med lidt mel.
Rul dejen ud, kom i et tærtefad og prik med en gaffel. Forbages i ovnen ved 200 grader ca. 8-10 minutter. Hæld bærrene i bunden og hæld ægge-fløden over.
Bages midt i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader.
Server med vanille-is el. cremefraiche m/ vanille.
Velbekomme!





Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?