- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Bagværk
Buffet
Dessert
Sommer - Visninger
- 4828
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 31, 2011
- 150 g
- Skovbær, dybfrost
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 2 stk
- Æg
- 2 tbsp.
- Hvedemel
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 1 dl
- Flormelis
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 100 g
- Smør, saltet
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 3 dl
- Hvedemel
- 1 tsk.
- vanillesukker
- 4 tbsp.
- Youghurt naturel
En frisk dessert til grill-aftenen: Brug friske blandede bær, el. skovbær (frost).
Ælt en dej med de nævnte ingredienser, smuldr først smørret i melet, og tilsæt resten af ingredienserne, anvend evt. kærnemælk i stedet for youghurt. Saml dejen hurtigt og stil koldt i mindst en halv time.
Fyld: Rør fløde, med piskede æg og sukker og vanille, og pisk luftig med lidt mel.
Rul dejen ud, kom i et tærtefad og prik med en gaffel. Forbages i ovnen ved 200 grader ca. 8-10 minutter. Hæld bærrene i bunden og hæld ægge-fløden over.
Bages midt i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader.
Server med vanille-is el. cremefraiche m/ vanille.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.