Slagterkonens TORSK

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Visninger
900
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Kartofler
5 stk
Løg eller zittauerløg
50 g
Smør, saltet
200 g
Stegetorsk hel

TORSK – køb så stort et stykke, som du har brug for, af fiskens midterpati.
Læg det i et ildfast fad, omgiv det med rå skrællede kartofler i skiver
og godt blancherede små løg.
drys med salt og peber, stryg det over med smeltet smør og steg det i ovnen.
Det overhældes ofte med smøret. Drys hakket persille over ved serveringen

En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på juli 1, 2011

    Hej Preben. Jeg tror, det

    No votes yet.
    Please wait...

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?