- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 130 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 3270
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 18, 2010
- 2 stk
- Æggehvide, pasteuriseret
- 2 tbsp.
- Chokoladeknapper - mørk, hvid
- 1/2 tsk.
- Frugtfarve
- 2 dl
- Sukker (melis)
Ca. 50 stk.
Tænd ovnen på 100 grader.
Sæt chokoladen i et vandbad og lad smelte under svag varme.
Pisk æggehviderne stive… tilsæt sukker lidt af gangen, til marengsen er tyk og fast.
Tilsæt frugtfarve og pisk godt. (Undlad… eller brug den farve, du syntes bedst om)
Kom massen i en stor frysepose og klip et lille hul i det ene hjørne.
Sprøjt ca. 1/3 af massen ud på bagepapir til små marengskager. (Så der bliver lidt kager uden chokolade)
Hæld derefter den smeltede chokolade i posen til resten af marengsmassen … det skal ikke blandes. Og sprøjt derefter resten af massen ud.
Sæt kagerne i ovnen og lad dem tørre (bage) i ca. 1½ time
Sluk for ovnen, sæt lågen på klem og lad kagerne tørre videre på eftervarmen.
Pak kyskagerne i kagedåser, når de er helt kolde.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.