- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Frokost
Hovedret - Visninger
- 3548
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 26, 2011
Hurtig-ret med små tun-frikadeller og spaghetti m/ grøntsager & sød chilisovs:
Hæld væden fra tunen. Rør en fars med tun, æg, citronsaft, mel, løg, hvidløg, paprika, lidt salt og peber. Form til minifrikadeller. Har prøvet at bruge tun i olie denne gang, og synes de bliver mere saftige på den måde, efter min mening (en smagssag)
Steges i en blanding af rapsolie og lidt smør 3-4 minutter på hver. Lægges i et fad og eftersteger i ovn ca. 10 minutter.
Kog spaghetti (el. fuldkorns spaghetti) og blandede grøntsager (efter smag), brugte hvad jeg lige havde liggende. Steg blandingen hurtigt af i lidt olie og smør sammen med løg og hvidløgstern. Tilsæt lidt citronsaft, paprika, salt, peber fra kværn og sød chilisovs, og vend det hele godt rundt. Smag til.
Server tun-frikadellerne med spaghetti/grøntsagsblandingen, og sød chilisovs ved siden.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.