- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1652
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 18, 2010
- 1 tbsp.
- Timian, kviste (frisk)
- 1 1/2 kg
- Kalkunbryst, fersk
- 3 tbsp.
- Honning eller sirup
- 6 skive(r)
- Bacon i skiver, rå
Smør kødet med honning.
Krydr med timian og læg baconskiver på rundt om kødet, så det er dækket.
Læg kødet i et ovnfast fad og tilbered i ovnen ved 200 gr. i ca. 50 min.
Kan også tilberedes med varmluft ved 175 gr.
Lad hvile i 20 minutter
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.