Småkager af marcipan.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
1 personer
Kategori
Bagværk
Nytår
Visninger
7780
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
300 g
Sukker (melis)
2 stk
Æggehvide, pasteuriseret
3 tbsp.
Chokoladeknapper - mørk, hvid
500 g
Ren rå marcipan
Småkager af marcipan.

Lækre småkager… der er sprøde udenpå… seje og bløde indvendig.

(Ca. 45 stk.)

Marcipan og sukker arbejdes godt sammen.

Æggehviderne tilsættes et bæger af gangen og røres til en jævn masse.

Forvarm ovnen til 240 grader.

Massen sprøjtes ud på bagepapir med en fintakket tylle. Der skal lidt øvelse til, men det gør ikke noget, at kagerne ikke er helt ens, dog skal de være næsten lige høje.

Bag kagerne i 7 minutter… hold godt øje med, de ikke bliver brændte.

Når kagerne er helt afkølede, smeltes chokoladeknapperne i et vandbad.

Brug en teske… og før med let hånd striber henover kagerne. Man kan selvfølgelig også vælge at overtrække bunden med chokolade… men det er for sødt efter min smag.

Stil kagerne i fryseren… og tag dem op ca. 5 minutter før de skal bruges, det bliver de kun bedre af.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?