- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 9340
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 27, 2010
- 2 tsk.
- bagepulver
- 150 g
- Hvedemel
- 150 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 3 dl
- Morgenmadsprodukt, guldkorn
- 150 g
- Sukker (melis)
(30 stk.)
Smelt margarinen.
Bland de andre ingredienser undtagen guldkornene.
Hæld margarinen i og bland godt, tilsæt så guldkornene.
Tag en teskefuld dej og tryk den let sammen med den anden hånd.
Sæt dem på bagelader (med bagepapir) med god afstand.
Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Hold godt øje med kagerne de sidste minutter… måske skal de have længere eller kortere tid. Det afhænger af ovnen. De bliver lynhurtig brændt, hvis de får for lang tid.Husk: Småkager bliver først sprøde, når de er helt afkølet.
hold da op den har jeg ledt
Hej Anne