- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 80 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 35 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4623
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 12, 2010
- 200 g
- Mørk chokolade også med orange
- 2 1/2 dl
- Hasselnødder
- 225 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 5 dl
- Hvedemel
- 2 1/2 dl
- Brun farin
- 1 tsk.
- bagepulver
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 stk
- Æg
- 1 1/2 dl
- Sukker (melis)
- 1 tsk.
- Vanilie sukker
(Ca. 35 stk.)
Smelt margarinen over svag varme.
Hak nødder og chokolade groft.
Bland mel, bagepulver, og salt.
Hæld det smeltede margarine i en røreskål.
Tilsæt sukker, farin og vaniljesukker og rør sammen.
Tilsæt æggene og rør igen.
Bland langsomt ”melet” og nødder i.
Til slut… vend chokoladen forsigtigt i.
Sættes på bageplader med bagepapir.
Brug en spiseske og vær opmærksom på, de flyder meget ud, så 12 på en plade er max.
Kagerne skal bages ved 175 grader i 10-15 minutter. (Til de er gyldne i kanten)
Skal køle mindst 30 minutter før de spises.
der står 2,25 g margarine til
Upss… det havde jeg ikke