- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 1145
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 17, 2019
- 1 1
- Squash
Denne her kræver lidt forberedelsestid, men ikke meget arbejde.
Det tager ca. 12 timer i forberedelsestid.
Ingredienser:
1 stor Squash
Smør
5 fed Hvidlød
Frisk timian
Parmasanost
Salt & Peber
Start med at vaske squash´en. Del den i store stykker og skær dem så i kvarte og skær det meste af det hvide fra. Der skal sidde lidt af de hvide tilbage (ca 5 mm). Grill dem hårdt, evt på en pande med en lille smule olie, så de får lidt farve på begge sider uden at blive tilberedt. Nu skal de tørres i ovnen i ca 10 -12 timer ved 55˚C. Det er vigtigt at der noget “squashkød” (det hvide) på, da de ellers bliver lidt gummi-agtige at tygge i. Køles herefter ned og gem dem i køleskabet til de skal bruges, de kan sagtens holde sig et par dage.
Når det bliver tid til servering sauteres (steges let uden at tage farve) i en god klat smør med knuste hvidløg og en dusk timian, plus lidt salt og peber.
Anret evt på et stykke ristet brød eller server til dampet torsk eller lign.
På billedet er der brugt en gedeost også, men pas på at osten ikke bliver for dominerende i smag, da squash´en så forsvinder i retten.
- God appetit :-)
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.