Smørboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
185 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
22 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
2127
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
15 g
Bagegær
1/2 tbsp.
Sukker (melis)
4 dl
letmælk

Smelt smørret, kom mælken i og rør gæren ud i den nu håndvarme mælk. Bland det med sukker og 175 g af melet. Stil det til hævning i en halv time et lunt sted. Bland så salt i og resten af melet i og ælt det godt. Lav kugle af dejen. Vend den i nogle dråber olie og stil den til hævning i halvanden time. Slå dejen ned og form 22 boller af den. Stil dem på en bageplade og lad dem efterhæve en halv time. Drys bollerne med lidt mel og bag dem 12-15 min ved 225 grader midt i ovnen.


2 comments

  1. Anonym sagde på juli 26, 2012

    Hej

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på juli 30, 2012

    Hej Ninna,

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?