- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 185 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 22 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 2127
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 13, 2009
- 15 g
- Bagegær
- 1/2 tbsp.
- Sukker (melis)
- 4 dl
- letmælk
Smelt smørret, kom mælken i og rør gæren ud i den nu håndvarme mælk. Bland det med sukker og 175 g af melet. Stil det til hævning i en halv time et lunt sted. Bland så salt i og resten af melet i og ælt det godt. Lav kugle af dejen. Vend den i nogle dråber olie og stil den til hævning i halvanden time. Slå dejen ned og form 22 boller af den. Stil dem på en bageplade og lad dem efterhæve en halv time. Drys bollerne med lidt mel og bag dem 12-15 min ved 225 grader midt i ovnen.
Hej
Hej Ninna,