- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
Dessert - Visninger
- 1000
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 10, 2012
- 100 g
- Smør, saltet
- 2 dl
- Brun farin
- 2 dl
- Hvedemel
- 2 dl
- Rasp
- 2 tbsp.
- Rapsolie
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 1 dl
- Havregryn
- 2 tsk.
- vanillesukker
- 4 stk
- Kiwi frugter
- 150 g
- Jordbær
- 3 tbsp.
- Sukker (melis)
Smuldredej: Bland mel med brun farin og vanille, og smuldr hakket smør i dejen. Rist rasp og havregryn af i smør og lidt rapsolie, og vend i dejen når det er afkølet.
Fyld: Skær jordbær og kiwier i halve og kom i bunden af et tærtefad. Drys med et par spsk sukker og vanille, dryp med lidt citronsaft, og kom smuldredejen ovenpå.
Bages i midten af forvarmet ovn ved 180 grader ca. 30-35 minutter.
Server lun med iskoldt flødeskum.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.