Sødekartoffel

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
kartoffel og bacon
Tilbehør
Visninger
121
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Sødekartoffel
1 stk
Squash
1 stk
Blomkål
1 stk
løg
8 stk
Cherry tomater
100 g
Chorizopølse
1 stk
Chili
4 spsk.
Creme fraiche 18 %
1 stk
Ost, fast, 45+
1 knsp.
Salt og peber
Sødekartoffel

Prøv denne lækre ret som tilbehør eller til hovedret.

 

  1. Vask sødekartoflen godt og skær skiver på ca 2 cm
    22816
  2. Snit chorizo (bacon er også godt) og grøntsagerne i tern. Brug hvad du har i køleskabet, det her er hvad der var i mit køleskab.
  3. Steg sødekartoflerne ved middel varme i en pande med låg, da vi gerne vil have dampeffekten med. Ca 8 min på hver side, krydder med salt og peber. Tilsæt evt en smule vand for dampeffekt.
    22817
  4. Imens ristes chorizotern på en pande. Tag dem fra og lig dem på et stykke fedtsugende papir.
  5. Rist nu grøntsagerne i samme pande og brug chorizofedtet til at stege i. Start med de grøntsager der skal have længst tid (her var det blomkål) og tilsæt så løbende de andre grøntsager, så alle er færdige samtidigt. Smag til med salt og peber.
  6. Anret kartoffelskive på en tallerken. Kom en spsk creme fraiche på og derefter grøntsagsternene. Top af med høvlet ost og chorizo
    22818
  7. Velbekomme

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?