- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
kartoffel og bacon
Tilbehør - Visninger
- 1197
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 6, 2019
- 1 stk
- Sødekartoffel
- 1 stk
- Squash
- 1 stk
- Blomkål
- 1 stk
- løg
- 8 stk
- Cherry tomater
- 100 g
- Chorizopølse
- 1 stk
- Chili
- 4 spsk.
- Creme fraiche 18 %
- 1 stk
- Ost, fast, 45+
- 1 knsp.
- Salt og peber
Prøv denne lækre ret som tilbehør eller til hovedret.
- Vask sødekartoflen godt og skær skiver på ca 2 cm
- Snit chorizo (bacon er også godt) og grøntsagerne i tern. Brug hvad du har i køleskabet, det her er hvad der var i mit køleskab.
- Steg sødekartoflerne ved middel varme i en pande med låg, da vi gerne vil have dampeffekten med. Ca 8 min på hver side, krydder med salt og peber. Tilsæt evt en smule vand for dampeffekt.
- Imens ristes chorizotern på en pande. Tag dem fra og lig dem på et stykke fedtsugende papir.
- Rist nu grøntsagerne i samme pande og brug chorizofedtet til at stege i. Start med de grøntsager der skal have længst tid (her var det blomkål) og tilsæt så løbende de andre grøntsager, så alle er færdige samtidigt. Smag til med salt og peber.
- Anret kartoffelskive på en tallerken. Kom en spsk creme fraiche på og derefter grøntsagsternene. Top af med høvlet ost og chorizo
- Velbekomme
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.