- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 135 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 5866
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2009
- 1/2 stk
- Hvidløg, fed
- 2 dl
- Vand
- 1 dl
- Olivenolie
- 100 g
- Soltørrede tomater
- 1 dl
- Hvidvinseddike
Hæld eddike og vand i en skål og lad tomaterne bløde op i det nogle timer – vend i det undervejs
Hæld væden fra og dup tomaterne tørre
Lad tomaterne lufttørre
Skold et sylteglas og læg tomaterne i det
Hak hvidløget fint og læg det i
Hæld olien over, så tomaterne er dækket
Opbevar de soltørrede tomater i glas med låg på i køleskabet
Jeg kan ikke printe denne
mon rødvinseddike også kan
Er det soltørrede tomater man
Til Bente Jensen: At lave