- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Drink
Sommer - Visninger
- 3964
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 28, 2012
- 550 g
- Rabarber
- 300 g
- Rørsukker, lyst
- 1 stk
- Vaniljestang
- 1 l
- Vand
Rens og trim rabarberne… husk at foden også skal bruges, der sidder den allerbedste smag
Flæk vaniljestangen og skrab kornene i gryden sammen med vand, rabarber og sukker. Tilsæt også vaniljestangen, der er stadig masser af saft og kraft tilbage.
Lad det hele simre i ca. 30 minutter
Hæld grydens indhold til afdrypning gennem et rent klæde… stof babybleer er rigtig gode til formålet
Pres ikke på mosen… da saften vil blive grumset at se på
Af opskriften bliver der ca. 1 liter koncentreret saft… som kan fortyndes 1 til 3 med alm. vand eller dansk vand. Sammen med vodka i moderat mængde (i børnefrit område) er det også godt 🙂
Saften kan holde sig 2-3 uger på køl
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.