- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3068
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 29, 2012
- 1 stk
- Æg
- 2 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 3 tbsp.
- Rasp
- 25 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 500 g
- Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Løget pilles og rives. fars, løg, æg, rasp, peber og salt blandes sammen. lad farsen stå i ca 1o min- hvis farsen føles tør tilsættes en smule vand evt dansk vand. Formes derefter til frikadeller og steges på panden.
Serveres evt med nye kartofler.
Hej Marianne 🙂