Sønderjyske frikadeller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3068
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Æg
2 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Peber, friskkværnet
3 tbsp.
Rasp
25 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
500 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1 stk
Løg eller zittauerløg

Løget pilles og rives. fars, løg, æg, rasp, peber og salt blandes sammen. lad farsen stå i ca 1o min- hvis farsen føles tør tilsættes en smule vand evt dansk vand. Formes derefter til frikadeller og steges på panden.
Serveres evt med nye kartofler.


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på januar 30, 2012

    Hej Marianne 🙂

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?