- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 10645
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 8, 2011
Skær champignon i skiver og steg dem i margarine indtil væden en fordampet.
Hæld mel i gryden og rør til det er godt fordelt.
Opløs en bouillonterning i 3 dl vand. (Hold en dl vand tilbage til at justerer med)
Hæld bouillon vandet i gryden og rør grundigt, så der ikke er klumper.
Kom dernæst fløde og roquefort i gryden… lad koge i ca. 5 minutter og smag til med salt og peber.
Er sovsen for tyk… spæd da til med det resterende vand.
Variation:
· Pres et par fed hvidløg i sovsen. Svits dem samtidig med champignonerne.
Serveringsforslag:
· Serveres til kyllingebryst
· Pasta eller kartofler
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.