Sovs: Champignon/roquefort sovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
10645
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
250 g
Champignoner i skiver
2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
50 g
Roquefort, 50+
4 dl
Vand
3 tbsp.
Hvedemel
20 g
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1 stk
Bouillonterning
Sovs: Champignon/roquefort sovs

Skær champignon i skiver og steg dem i margarine indtil væden en fordampet.

Hæld mel i gryden og rør til det er godt fordelt.

Opløs en bouillonterning i 3 dl vand. (Hold en dl vand tilbage til at justerer med)

Hæld bouillon vandet i gryden og rør grundigt, så der ikke er klumper.

Kom dernæst fløde og roquefort i gryden… lad koge i ca. 5 minutter og smag til med salt og peber.

Er sovsen for tyk… spæd da til med det resterende vand.
Variation:

·       Pres et par fed hvidløg i sovsen. Svits dem samtidig med champignonerne.
Serveringsforslag:
·       Serveres til kyllingebryst
·       Pasta eller kartofler


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?