Sovs: Ostesovs

Bedømmelse: 5.0/5. Fra 1 afstemning.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
4067
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Sødmælk
75 g
Ost, fast, 40+
1 tbsp.
Hvedemel
2 tbsp.
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
1/2 tsk.
Salt og peber
1/2 dl
Creme fine 7%
Sovs: Ostesovs

Smelt margarinen i en lille gryde.
Tilsæt mel… og rør det sammen.
Pisk mælk og creme fine i og lad sovsen koge i ca. 5 minutter.
Sovsen skal være en anelse tynd.
Smag til med salt og peber.
Skru helt ned for varmen og lad osten smelte heri, mens der røres regelmæssigt.
(Der kan vælges mellem revet ost eller en stump rest, der er skåret i mindre stykker).Serveringsforslag:
·       Rigtig lækker til hvid fisk.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?