- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1628
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 2, 2009
- 500 g
- Oksekød, middelfedt
Køkken: ItalienskType: HovedretTilberedningstid ialt: 1 time Arbejdstid: 1 time
Ingredienser: Krydderurteblanding.——————–2 breve Persille=15gr. 1 brev Timian=8gr.2 breve Basilikum=12gr.1 brev Merian=5gr.2 breve Oregano=22gr.——————–2 stk. laurbærblade-knuses1 løg-hakkes3-5 fed hvidløg-hakkes2 stk. gulerødder-rives2 stk. blegselleri-hakkesca. 250gr. champignon-friske eller glas/skiver2 dl. rødvin1 tern okseboillon-i 1/4 l. vand3-4 dåser hakkede tomater140gr. tomatkoncentrat500gr. hakket oksekødsalt/peber
Fremgangsmåde:Løg + grøntsager svitses i olie eller oliemargarine – tilsæt oksekød, og brun det-tilsæt 2-3 spsk. krydderurteblanding og rødvin, lad det hele koge lidt ind, tilsættomater og koncentrat og champignonsalt/peber, lad det hele småkoge i ca. 1/2 timeServeres med spagitti eller pastaskruer,drys med parmesanost
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.