- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2645
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 10, 2009
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 1 stk
- Tomatpure, konserves
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 2 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 2 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Tomat, hakket, konserves
- 2 dl
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 400 g
- Oksekød, hakket, råt
- 400 g
- spaghetti
- 1 1/2 tsk.
- Oregano, tørret
Hak løg, gulerødder og hvidløg og svits det i olien nogle minutter
Bland kødet i og svits det med, til det har taget farve
Tilsæt tomatpure, hakkede tomater og bouillon og rør det godt sammen
Bland krydderier i og smag til med salt og peber
Lad kødsovsen simre en lille halv time
Imens koges spaghettien
Hæld en portion kødsovs over noget spaghetti
Drys eventuelt med lidt parmesanost og frisk oregano
Min mand laver en sjov og