- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 5366
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 23, 2019
- 2 dl
- Æggeblomme
- 2 g
- spaghetti
- 100 g
- Parmesan
- 100 g
- Let røget bacon

En rigtig carbonara indeholder ikke mælk, og slet ikke fløde. Det vil størstedelen af italienerne ihvertfald sige. Derfor er her en nem og hurtig opskrift, på en ægte carbonara.
- 2. Kog din spaghetti. Husk salt i vandet, og husk, at vandet skal koge inden du kommer din spaghetti i vandet
- 3. Imens din spaghetti koger, rør du dine æggeblommer ud i en stor skål, sammen med parmesan, frisk kværnet peber og salt. Eventuelt trøffelolie, hvis du har
- 4. Når spaghettien er kogt færdigt vendes den ud i skålen med æggeblommemassen. Herefter tilsættes den stegte bacon, og altsammen røres rundt i skålen. Det er vigtigt, at spaghettien og æggemassen røres rundt i en kold skål, da æggemassen vil blive tilberedt for meget i en varm gryde.
- 5. Server med friskrevet parmesanost og friskrevet trøffel, hvis dette haves.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.