- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 3565
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 21, 2011
Spaghetti m/ tun: Retten er hurtig at lave, billig og velsmagende (og min søns favorit):
Kog spaghettien i ca. ni minutter i letsaltet vand, og skyl dem over med koldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte.
Hak løg, hvidløg og tomater ( evt. blommetomater). Svits det af i en gryde i en god olivenolie. Krydr med oregano. Vend spaghetti og tunen i blandingen og tilsæt rigeligt citronsaft, et par smørklatter, og krydr med salt og peber fra kværn. Steges af ved god varme, og smages til.
Server spaghettien drysset over med lidt oregano, og citronbåde. Drys evt. over med friskrevet parmesan, efter smag.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.