- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1825
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 250 g
- rejer
- 4 stk
- Olivenolie
- 1 stk
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 200 g
- spaghetti
Spaghettien bringes i kog i en gryde med letsaltet vand. Skyl din persille og hak den fint. Rens hvidløg og chili og hak også det fint. Varm olien op i en gryde og svits hvidløg og chili ved lav varme i fem minutter. Bland så rejerne i og steg ved lidt højere varme i et minut. Hæld væden fra spaghettien og bland den i gryden sammen med persillen. Krydr med salt og peber.
God fornøjelse.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.