- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 4051
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 13, 2009
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 250 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 250 g
- Mozzarella, 30+
- 300 g
- spaghetti
- 500 g
- Svampe
- 2 tbsp.
- Citronsaft
Knæk lasagnepladerne i grove stykker (ikke helt små) og kog dem til der stadig er lidt bid i dem. Rens svampene og skær dem i stykker. Løg og hvidløg hakker du fint. Olien varmes op i en sauterpande. Svits løg og hvidløg ved høj varme nogle minutter og bland svampene i. Lad dem blive ristet i fem min. Dryp citronsaft henover. Bland spinaten i, og varm videre til det falder sammen. Smag det til med salt og peber og bland så det kogte pasta i. Lad retten blive gennemvarmet og vend så osten i, inden den serveres. Server med brød til.
God fornøjelse.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.