- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3870
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 27, 2009
- 200 g
- Champignon
- 500 g
- spaghetti
- 500 g
- Oksekød, hakket, råt
- 2 tsk.
- Oregano, tørret
- 4 skive(r)
- Grahamsbrød
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Salt, bordsalt
- 400 g
- Tomat, flået, konserves
- 50 g
- Parmesan, 32+
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
Løg og hvidløg hakkes og svitses derefter i olivenolie en gryde. Efter et par minutter tilsættes kødet og dette brunes.
Champignon skylles og skæres i skiver og hældes i gryden sammen med peberfrugten, som er skåret i tern. Igen efter et par minutter tilsættes de flåede tomater og krydderierne. Det hele simrer nu i godt 15 min (gerne længere) og smages endelig til med salt og peber.
Imens koges pastaen i en gryde med vand godt med salt. Pastaen skal koge til den er al dente (med bid i) – i ca. 11 minutter, men det afhænger af typen (så check emballagen!). Når tiden er gået hældes pastaen over i et dørslag/si og skylles med koldt vand. Der hældes lidt olivenolie over pastaen for at gøre den mindre klistrende.
Det hele serveres med revet parmesan, groft brød og en mikset salat..
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.