Spaghetti og kødsovs (Spaghettiret)

Bedømmelse: 4.0/5. Fra 2 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
3870
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Champignon
500 g
spaghetti
500 g
Oksekød, hakket, råt
2 tsk.
Oregano, tørret
4 skive(r)
Grahamsbrød
2 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Peber, friskkværnet
1 tsk.
Salt, bordsalt
400 g
Tomat, flået, konserves
50 g
Parmesan, 32+
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Basilikumblade, frisk
Spaghetti og kødsovs (Spaghettiret)

Løg og hvidløg hakkes og svitses derefter i olivenolie en gryde. Efter et par minutter tilsættes kødet og dette brunes.
Champignon skylles og skæres i skiver og hældes i gryden sammen med peberfrugten, som er skåret i tern. Igen efter et par minutter tilsættes de flåede tomater og krydderierne. Det hele simrer nu i godt 15 min (gerne længere) og smages endelig til med salt og peber.

Imens koges pastaen i en gryde med vand godt med salt. Pastaen skal koge til den er al dente (med bid i) – i ca. 11 minutter, men det afhænger af typen (så check emballagen!). Når tiden er gået hældes pastaen over i et dørslag/si og skylles med koldt vand. Der hældes lidt olivenolie over pastaen for at gøre den mindre klistrende.
Det hele serveres med revet parmesan, groft brød og en mikset salat..


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?