- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7741
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 23, 2009
- 4 stk
- Pølser
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 dl
- Tomatketchup
- 300 g
- Makaroni, spaghetti, kogt
- 1 tbsp.
- Olivenolie
Start med at forberede alle ingridienserne.
Hak løg og hvidløg fint, hvidløgsfedene kan også presses.Skær pølserne i skiver i en passende størrelse, ½-1cm tykke.
Tag spaghettien og knæk den 2-3 gange, så stykkerne er 5-10cm lange, kog den efter anvisningen på pakken.
Når spaghettien er sat over, find en gryde eller pande frem og varm olien deri. Når olien begynder at ryge, tilsæt da løg og hvidløg.Efter 1-2min, tilsæt pølserne og lad dem stege til de begynder at få stegeskorpe. Pas på at løg og hvid ikke brænder på.
Hæld vandet fra den færdig kogte spaghetti og hæld den ned til løg, hvidløg og pølser, og bland det sammen.
Tilsæt nu ketchup, Heinz/Beauvais egner sig bedst, rør rundt og lad det varme igennem.
Retten er færdig når ketchuppen begynder at koge.
Velbekomme 🙂
Retten kan varieres på mange måder, man kan f.eks. tilsætte chili, frisk eller tørret, for at give retten lidt mere spark. Bacon kan med fordel tilsættes, steg det sammen med løg og hvidløg men undlad så olie da bacon indeholder rigeligt med fedt til at stege løg og hvidløg i.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.