- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Visninger
- 1430
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 29, 2009
Start med at stege spareribsene i ovnen i 20 minutter ved 200 grader. Imens koges/dampes (efter ønske) broccoli, bønner, blomkål og gulerødder i 7 minutter. Sovsen tilberedes ved at smelte smørret i en gryde. Tilsæt så citronsaft fra en citron, lidt salt og lidt peber efter smag. Skær champignonerne i stykker og svits dem i gryden. Tilsæt fløden og hakket persille og lad det koge op til en cremet sovs. Anret grønsagerne sammen med spareribsene og sovsen på nogle tallerkner. Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.