- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4406
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 27, 2014
- 2 dl
- Perlespelt
- 4 dl
- Vand
- 1 stk
- rød peberfrugt
- 1 bdt.
- Forårsløg, rå
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 8 stk
- Kylling, lår, kød og skind, rå
- 8 tsk.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Paprika
- 1 tsk.
- Salt og peber
Dette er en dejlig let sommerret der kan serveres med forskelligt tilbehør og brød.
Sæt ovnen på 200 grader.
Kyllingelårene fordeles i et ovnfast fad og smøres med smør og paprika, salt og peber og sættes i ovnen i 45 minutter.
Speltkernene sættes i kog, og koges i 30 minutter.
I mens hakkes forårsløgene og peberfrugten.
Dressingen til salaten laves af olivenolie, hvidløg og salt/peber.
Til sidst blandes speltkernerne med grøntsagerne og dressingen og serveres med kyllingen og flûte, der evt. også kan lunes i ovnen.
Næringsindhold:
Per portion
4 portioner
Energifordeling
Kcal
320
1.280
kJ
1.341
5.364
Protein
34 g
136 g
43 %
Kulhydrat
7.5 g
30 g
9 %
Fedt
17 g
68 g
48 %
Kostfiber
2.4 g
9.4 g
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.