- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2420
- Pris pr. Portion
- 25.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 31, 2013
Kog Kålpølsen i 10-15 min. Stik en spids kniv gennem den ½ mørbrad og drej rundt et par gange. Træk det løsskårne kød ud så der er plads til kålpølsen. Når pølsen er kogt skubbes den ind i Mørbraden som vendes i æg og rasp, drysses med salt og peber, steges i ca. 3-5 min på 4 sider alt efter tykkelsen på mørbraden på en pande med olien. Steg ikke mørbraden for længe. Pak den ind i staniol og lad den hvile til pasta og resten af menuen er færdig. Mørbraden skæres i skiver på ca. 1 cm. tykkelse.
I mellemtiden koges Pasta som angivet på pakken og grønsagerne får et opkog i letsaltet vand et par min..
En tynd sose kan tilberedes af løg og champignon og vandet fra gønsagerne. Tilsæt lidt sovsejævner og smages til med salt og peber.
Velbekomme.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.