- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 3432
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 13, 2011
En dejlig sommer ret, både som tilbehør til grillet fisk, kylling eller som let frokost-ret:
Spidskåls-pakker m/ nye kartofler i dild-creme:
Damp hele spidskåls blade i letsaltet vand et minut, og køl bladene hurtigt af under koldt vand. Rør en creme af cremefraiche 18% el. 38% med citronsaft og kom rigeligt friskhakket dild i sammen med hakkede forårsløg. Smag til med citron, salt og peber.
Vend nye kogte kartofler skåret i grove tern, i dressingen. Kom en-to spiseskefulde af kartoffel-dild blandingen på spidskåls bladene, og fold dem sammen. Lægges på et fad med lukningen nedad. Serveres kolde.
Server pakkerne som tilbehør til grill-retter.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.