Spinat og laksetærte

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
135 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Buffet
Frokost
Hovedret
Visninger
3031
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 1/2 tbsp.
Vand
3 dl
Hvedemel
1/2 tsk.
Havsalt
100 g
Smør, saltet
3 stk
Æg
100 g
Mozzarella, 45+
1 stk
Hvidløg, fed
200 g
Røget laks
2 dl
Fløde 13 %
1 tsk.
Havsalt
20 g
Smør, saltet
400 g
Spinat- frisk eller dybfrost

Bland mel og salt i en skål. Skær den kolde smør i stykker og smuldr den i melblandingen. Bland vandet i og saml dejen. Læg den i køleskabet i en time. Smør en tærteform og rul dejen ud. Læg dejen i formen og bag den ved 200 grader i 12 min. Smelt smørret i en gryde og læg de skyllede spinatblade i. Varm dem igennem til de er faldet sammen. Pres hvidløget og rør det i spinaten. Fordel det på den forbagte tærtebund. Skær laksen i mindre stykker og læg den oven på spinaten. Fløde, æg, mozzarella og salt piskes sammen og hældes over fyldet. Bag tærten ved 200 grader i en halv time.




Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?