- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 135 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Frokost
Hovedret - Visninger
- 3031
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 28, 2009
- 1 1/2 tbsp.
- Vand
- 3 dl
- Hvedemel
- 1/2 tsk.
- Havsalt
- 100 g
- Smør, saltet
- 3 stk
- Æg
- 100 g
- Mozzarella, 45+
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 200 g
- Røget laks
- 2 dl
- Fløde 13 %
- 1 tsk.
- Havsalt
- 20 g
- Smør, saltet
- 400 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
Bland mel og salt i en skål. Skær den kolde smør i stykker og smuldr den i melblandingen. Bland vandet i og saml dejen. Læg den i køleskabet i en time. Smør en tærteform og rul dejen ud. Læg dejen i formen og bag den ved 200 grader i 12 min. Smelt smørret i en gryde og læg de skyllede spinatblade i. Varm dem igennem til de er faldet sammen. Pres hvidløget og rør det i spinaten. Fordel det på den forbagte tærtebund. Skær laksen i mindre stykker og læg den oven på spinaten. Fløde, æg, mozzarella og salt piskes sammen og hældes over fyldet. Bag tærten ved 200 grader i en halv time.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.