- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Tilbehør - Visninger
- 3210
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 30, 2011
- 2 stk
- Porre
- 1 tsk.
- Havsalt
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 bdt.
- Mynteblade
- 150 g
- Babyspinat
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 150 g
- Champignon
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Persille, frisk
- 2 tbsp.
- Smør, saltet
To side-retter som tilbehør el. vegetarretter, serveret med hjemmebagt groft brød.
Hvidløgs-champignon: Rens champignons grundigt. Steges af i lidt smør og olivenolie, sammen med finthakket hvidløg ved medium høj varme. Tilsæt friskhakket persille, citron, og krydr med salt og peber fra kværn.
Spinat-porrecreme med mynte: Rens babyspinat, porrer og mynte. Hak porrerne i grove stykker. Svits spinat og porrer af i lidt olie, og tilsæt citron, fløde, salt og peber fra kværn, og rigeligt friskhakket mynte. Lad det koge ind til det får en cremet konsistens. Smag til.
Server til f.eks. dampet fisk, kylling. eller lammekoteletter.
Velbekomme!