- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 8 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Nytår
Påske
Sommer - Visninger
- 6470
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- september 22, 2010
- 2 tbsp.
- Dild, frisk
- 150 g
- Flødeost, naturel
- 1 dl
- Creme fraiche 18 %
- 200 g
- Røget laks
- 3 knsp.
- Salt og peber
- 1/2 tsk.
- Citronskal, revet
- 15 g
- Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt
- 4 stk
- Æg
- 450 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 1 knsp.
- Reven muskat
Spinaten optøs og presses fri for væde.
Blendes med smør.
Æggeblommerne piskes godt og røres i.
Citronskal, salt, peber og muskatnød tilsættes.
Æggehviderne piskes stive med et nip salt, og vendes i.
Et kvadratisk, ildfast fad fores med bagepapir og spinatmassen fordeles herpå.
Bages i ovnen i ca. 10 minutter ved 190 grader.
Skal være fast men ikke tør. Tildækkes med et vådt viskestykke… gerne til dagen efter.
Osten røres med creme fraiche.
Den hakkede laks tilsættes sammen med dild, salt og peber.
Spinatpladen lægges på bagepapiret med bunden opad.
Ostemassen smøres på spinatpladen… ikke helt ud til kanterne.
Det hele rulles sammen og pakkes ind i bagepapir.
Hviler i køleskabet 2-3 timer.Til en buffet er der nok til ca. 15 personer.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.