- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 55 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 14 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 2724
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 7, 2010
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 bdt.
- Purløg
- 4 stk
- Æg
- 2 stk
- Flødeost, med krydderurter
- 1 g
- Salt og peber
- 1/2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 500 g
- Frossen hakket spinat
Spinat rulle
· 500 g frossen hakket spinat
· 4 æggeblommer
· 1 ½ dl piskefløde
· Salt og peber
· 4 æggehvider
· 2 pikant flødeost
· ½ citron
· 1 rød peber
· 1 lille løg
· 1 bundt purløg
500 g frossen hakket spinaten tøes op og trykkes godt fri for væde. Røres sammen med 4 æggeblommer, 1 ½ dl fløde, salt og peber. Deri vendes 4 stiftpiskede hvider. Fordeles på smurt bagepapir (fylder næsten en hel plade). Bages ved 200 grader i 20 minutter. Køles af.
Fyld: 2 pikant flødeost røres bløde med saften fra ½ citron. Deri tilsættes en rød peber skåret i tern og et lille hakket løg samt et bundt purløg. Massen smøres på den afkølede bund og rulles sammen. Stilles køligt til næste dag (kan fryses). Skæres i skiver. Serveres med dressing.
Pynt tilbehør: Rejer, asparges, laks, kaviar, æg og lignende.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.