Spinat rulle

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
55 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
14 personer
Kategori
Forret
Visninger
2724
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 bdt.
Purløg
4 stk
Æg
2 stk
Flødeost, med krydderurter
1 g
Salt og peber
1/2 stk
Citron - gerne økologisk
500 g
Frossen hakket spinat

Spinat rulle
·         500 g frossen hakket spinat
·         4 æggeblommer
·         1 ½ dl piskefløde
·         Salt og peber
·         4 æggehvider
·         2 pikant flødeost
·         ½ citron
·         1 rød peber
·         1 lille løg
·         1 bundt purløg

500 g frossen hakket spinaten tøes op og trykkes godt fri for væde. Røres sammen med 4 æggeblommer, 1 ½ dl fløde, salt og peber. Deri vendes 4 stiftpiskede hvider. Fordeles på smurt bagepapir (fylder næsten en hel plade). Bages ved 200 grader i 20 minutter. Køles af.
Fyld: 2 pikant flødeost røres bløde med saften fra ½ citron. Deri tilsættes en rød peber skåret i tern og et lille hakket løg samt et bundt purløg. Massen smøres på den afkølede bund og rulles sammen. Stilles køligt til næste dag (kan fryses). Skæres i skiver. Serveres med dressing.
Pynt tilbehør: Rejer, asparges, laks, kaviar, æg og lignende.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?