- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Sommer
Tilbehør - Visninger
- 1409
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 31, 2011
Spinat/jordbær-salat:
Skyl spinatbladene grundigt og afdryp. Rens jordbærrene og del dem i kvarte, (smager også godt med helt finthakkede agurketern). Rist pinjekernerne af på en tør pande, til de er gyldne.
Chili/olie-dressing:
Pisk en god oliven olie med citronsaft, chilipulver, sukker og lidt salt og peber. Bland spinat og jordbærstykkerne med dressingen. Drys de ristede pinjekerner over.
Server som forret med et godt brød, eller som tilbehør til f.eks lammekoteletter m/ mynte-smør, el. grill-stegte kyllingelår.
Se opskrift på lammekoteletter: https:/lammekoteletter-m-ratatouille-4346/
En dejlig sommerret, især når man kan få danske jordbær.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.