Spinatsalat

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Forret
Tilbehør
Visninger
1468
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Hvidløg, fed
25 g
Hasselnød
2 tbsp.
Persille, frisk
250 g
Spinat- frisk eller dybfrost
3 tbsp.
Yoghurt naturel
2 tsk.
Olivenolie
2 tbsp.
Vinvinaigre, hvidvin
125 g
Champignon

Denne spinatsalat er rigtig dejlig frisk og lækker som forret eller tilbehør.
Rør olivenolie, vinaigre, fintahkket hvidløg, persille og yoghurt sammen til en dressing. Smag til med salt og peber. Brug evt en blender, så bliver det helt sikkert blandet godt. Skyl spinatbladene og riv dem i mindre stykker. Rens champignonerne og hak nødderne. Hæld det over spinaten sammen med dressingen og vend det hele forsigtigt.
Rigtig god fornøjelse med denne lækre salat.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?