- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Forret
Tilbehør - Visninger
- 1468
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 8, 2009
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 25 g
- Hasselnød
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 250 g
- Spinat- frisk eller dybfrost
- 3 tbsp.
- Yoghurt naturel
- 2 tsk.
- Olivenolie
- 2 tbsp.
- Vinvinaigre, hvidvin
- 125 g
- Champignon
Denne spinatsalat er rigtig dejlig frisk og lækker som forret eller tilbehør.
Rør olivenolie, vinaigre, fintahkket hvidløg, persille og yoghurt sammen til en dressing. Smag til med salt og peber. Brug evt en blender, så bliver det helt sikkert blandet godt. Skyl spinatbladene og riv dem i mindre stykker. Rens champignonerne og hak nødderne. Hæld det over spinaten sammen med dressingen og vend det hele forsigtigt.
Rigtig god fornøjelse med denne lækre salat.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.