Sprængt kylling

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
85 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Visninger
3198
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den

Til sprægt kylling skal den hele kylling ligge i saltlage 24 timer, inden den tilberedes.
Saltlage:
En liter vand, salt, farin, peberkorn, som knuses, en kvist timian og laurbærblad røres sammen til salt og farin er opløst. Kyllingen lægges i lagen – den skal være tildækket. Lad den stå tildækket i køleskabet.
Efter de 24 timer skylles den hele kylling. Grovhak løg, gulerod porre og selleri og bland det i en gryde sammen med en liter vand og en kvist timian. Kyllingen lægges i og koges ved svag varme i en halv time. Herefter skal den trække tyve minutter. Kyllingen skæres i stykker og serveres.
Til sprægt kylling smager eksempelvis nye kartofler og gammeldags grøn salat rigtig godt.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?