Sprød kylling m. rodfrugt fritter og kokosris

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
6616
Pris pr. Portion
20.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Ris, parboiled (løse ris)
1/2 stk
Rød Snackpeber
165 ml
Kokosmælk
3 dl
Vand
1 tsk.
Salt, groft
1 tsk.
Gurkemeje, stødt
1 stk
Gulerod/gulerødder
2 skive(r)
Knoldselleri
1 ml
Rapsolie
1 stk
Hvidløg, fed
4 stk
Kyllingeoverlår
1 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Paprika
Sprød kylling m. rodfrugt fritter og kokosris

Start med rodfrugterne… skræl dem og skær dem i ensartede stave. Vend dem olie og hvidløg, inden de lægges i et smut ildfast fad.
Rens kyllingeoverlårene godt… overskydende fedt skæres fra og lårene tørres godt af i køkkenrulle. Krydr med salt og paprika… og læg lårene ovenpå rodfrugterne.
Fadet sættes i en 200 grader forvarmet ovn i 45 minutter… når kernetemperaturen når 75 grader, er kyllingen færdig. Giv evt. et par minutter under grill, hvis skindet ikke føles sprødt nok, men pas på… det går hurtigt.
Kokosris: Skær snackpeberen i små tern… og svits den kort i en dråbe olie. Fyld vand, kokosmælk, gurkemeje, salt og ris i gryden og lad risene simre under låg i 30-35 minutter… til risene er kogte.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?