- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 6616
- Pris pr. Portion
- 20.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 12, 2013
- 2 dl
- Ris, parboiled (løse ris)
- 1/2 stk
- Rød Snackpeber
- 165 ml
- Kokosmælk
- 3 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 tsk.
- Gurkemeje, stødt
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 skive(r)
- Knoldselleri
- 1 ml
- Rapsolie
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 4 stk
- Kyllingeoverlår
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Paprika
Start med rodfrugterne… skræl dem og skær dem i ensartede stave. Vend dem olie og hvidløg, inden de lægges i et smut ildfast fad.
Rens kyllingeoverlårene godt… overskydende fedt skæres fra og lårene tørres godt af i køkkenrulle. Krydr med salt og paprika… og læg lårene ovenpå rodfrugterne.
Fadet sættes i en 200 grader forvarmet ovn i 45 minutter… når kernetemperaturen når 75 grader, er kyllingen færdig. Giv evt. et par minutter under grill, hvis skindet ikke føles sprødt nok, men pas på… det går hurtigt.
Kokosris: Skær snackpeberen i små tern… og svits den kort i en dråbe olie. Fyld vand, kokosmælk, gurkemeje, salt og ris i gryden og lad risene simre under låg i 30-35 minutter… til risene er kogte.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.