- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2890
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 26, 2011
- 1 dl
- Citronsaft
- 50 g
- Smør, saltet
- 1 stk
- spidskål
- 4 tbsp.
- Sesamfrø
Lækkert tilbehør som passer sædeles godt til retter med lys sovs… eller slet ingen sovs.
Skær spidskålet i kvarter.
Blancher det i letsaltet vand i ca. 5 minutter.
Læg det i en sigte, så vandet kan løbe fra.
Forvarm oven til 200 grader
Læg kålen i et ildfastfad med snittefladen opad.
Pres citronen udover… krydr med salt, peber og chiliflager. Læg smør på i klatter… og drys til slut med sesamfrø.
Stil fadet i oven i 20 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.