Sprøde crepes m/ appelsinsmag

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Buffet
Dessert
Morgenmad / Brunch
Sommer
Visninger
2860
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Æg
50 g
Drys: Mandelflager
1 knsp.
Salt, groft
1 dl
Hvedemel
1 tsk.
vanillesukker
1 tsk.
kardemomme
2 dl
letmælk
1 stk
Appelsinskal, revet
50 g
Smør, saltet
1 dl
Appelsinsaft
2 tbsp.
Vand
100 g
Tilbehør: Is, syltetøj eller bær
Sprøde crepes m/ appelsinsmag

En dejlig dessert til en sommeraften.
Sprøde, helt tynde crepes med appelsinsmag, er ekstra lækre hvis de flamberes i orangelikør, og drysses over med mandelflager. Pisk en dej med æg, mælk, vand, mel, appelsin, kardemomme, vanille, smeltet smør, og lad den hvile en halv time. Steg dem så tynde som muligt, et par minutter på hver side ved medium-høj varme, til de er sprøde.
Fold dem og server med en god is, friske bær, f.eks. hindbær, blåbær, blandet frugt, el. solbær-syltetøj.
Portionsanret og server med det samme, mens de stadig er sprøde, el. flamber med orangelikør, hvis det er til en festlig lejlighed.
Velbekomme!






Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?