- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 24 personer
- Kategori
- Buffet
Natmad
Tilbehør - Visninger
- 2764
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 22, 2009
- 400 g
- Oksemørbrad, afpudset
- 24 stk
- Bacon i skiver, rå
- 4 stk
- rødløg
- 400 g
- Kyllingebryst, filet
- 24 stk
- Træspyd
- 12 stk
- Blomme
- 500 g
- Lammekød, filet, koteletter, nakkefilet, culotte
- 500 g
- Svinemørbrad, afpudset
Skær hver slags kød i 24 stykker tern
Skyl blommerne, halver dem, fjern stenene og skær dem i kvarte
Skær løget i 48 både og del baconskiverne i to
Sno baconskiverne om blommestykkerne
Fordel det hele på spyd
Læg spydene på en rist, pensl dem med lidt olie og grill dem midt i ovnen i fem minutter
Vend dem og grill dem cirka fem minutter mere
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.